sähköposti
SalasanaUnohtunut?
Jenalyn T.

Jenalyn T.

Kerava28 vuotta1 vuoden kokemus

Hei, hyvää päivää,
Haen yritykseesi taloudenhoitajan paikkaa. Nimeni on Jenalyn Torino, olen 26-vuotias ja asun Keravan kaupungissa. Tulimme tänne Filippiineiltä 25.6.2022. Minulla on yli 1 vuoden kokemus taloudenhoitajana kotimaassani. Ja ennen kuin erosin nykyisestä työstäni, olen myös taloudenhoitaja.

Olen ahkera ja luotettava henkilö, joka on erittäin ylpeä työstäni. Olen innoissani tilaisuudesta ja annan osaamiseni ja kokemukseni tiimillesi. Olen erittäin persoonallinen ja voin myös auttaa kaikissa muissa asiakaskunnallesi tarjoamissasi tehtävissä tai palveluissa, kuten ruoanlaitossa ja kuljetuksissa. Olen luotettava, järjestelmällinen ja tarkka. Olen täydellinen taloudenhoitaja tähän tehtävään. Käytännön siivousalan kokemusteni kautta olen kehittänyt lakaisu-, moppaus-, silitys-, pölynimuri-, imurointi- ja pesuosaamista. Lisäksi olen kohtelias ja hyvätapainen, noudatan tarkasti ohjeita ja tarkkaan yksityiskohtia, tiedän, että olisin loistava valinta tähän tehtävään.

Haluaisin mielelläni mahdollisuuden keskustella tästä kannasta tarkemmin kanssasi. Ota minuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kiitos ajastasi ja harkinnastasi.

Vilpittömästi sinun,
Jenalyn Torino

Puhelinnumero: visible only to members

FacebookInstagram

0 suosittelee
työ

Aika: agreed individually (can start immediately)

Experience: 1 vuotta

Housekeeping

Services

  1. Apartment cleaning

  2. House cleaning

  3. Window cleaning

  4. Car cleaning

  5. Ironing

  6. Dishwashing

 

Cleaning equipment: I don't have my own

Education

College

Institution: Business Administration

Specialty: cleaning/Ability to operate cleaning tools, such as steam cleaners and floor buffers, Attention to detail.

Languages: English