sähköposti
SalasanaUnohtunut?
syeda d.

syeda d.

Tampere23 vuotta1 vuoden kokemus12-15 € tunniksi

Minulla on kandidaatin tutkinto englannista, joka on antanut minulle vankan perustan kirjallisuudessa, kieliopissa ja viestintätaidoissa. Lisäksi vahva akateeminen taustani historiassa antaa minulle mahdollisuuden tarjota kattava käsitys historiallisista tapahtumista, kulttuureista ja kriittisestä ajattelusta.

Mitä tarjoan:

Räätälöidyt tuntisuunnitelmat: Ymmärrän, että jokaisella opiskelijalla on ainutlaatuiset oppimistarpeet. Räätälöin tuntisuunnitelmani yksilöllisten tavoitteiden mukaan, olipa kyse sitten kirjoitustaidon parantamisesta, tenttien suorittamisesta tai kirjallisuuden ja historian syvemmän arvostuksen edistämisestä.

Mukaansatempaava opetustyyli: Oppimisen tulisi olla nautinnollista ja mukaansatempaavaa. Sisällytän interaktiivisia aktiviteetteja, keskusteluja ja multimediaresursseja, jotta oppitunnit heräävät eloon ja edistävät aiheen syvällistä ymmärtämistä.

Tehokas viestintä: Asetan etusijalle avoimen ja tehokkaan viestinnän sekä opiskelijoiden että heidän vanhempiensa tai huoltajiensa kanssa. Säännölliset edistymispäivitykset ja palaute varmistavat, että kaikki ovat samalla sivulla ja pyrkivät menestykseen.

Joustava aikataulutus: Ymmärrän, että opiskelijoilla on kiireinen elämä. Tarjoan joustavia aikatauluvaihtoehtoja saatavuuden mukaan, olipa se sitten koulun jälkeen, iltaisin tai viikonloppuisin.

Käsiteltävät aiheet:

Englannin kirjallisuus ja kieli
Amerikan historia
Euroopan historia
Maailmanhistoria
Esseen kirjoittaminen ja muokkaaminen
Tutkimustaidot
Tentin valmistelu (SAT, ACT, AP)
Olitpa kamppailemassa Shakespearen sonettien kanssa, haluat parantaa esseen kirjoittamistaitojasi tai tarvitset apua monimutkaisten historiallisten tapahtumien ymmärtämisessä, olen täällä opastamassa sinua akateemisella matkallasi.

Yhteystieto:

Oletko valmis aloittamaan palkitsevan koulutuskokemuksen? Voit vapaasti ottaa minuun yhteyttä osoitteessa [syedadurezehra786gmail.com]. Työskennellään yhdessä akateemisten tavoitteidesi saavuttamiseksi ja sytytetään intohimosi englantiin ja historiaan. Odotan innolla, että voin auttaa sinua menestymään!

Puhelinnumero: visible only to members

FacebookInstagram

0 suosittelee
työ

Time: agreed individually (can start immediately)

Pay: 12-15 € tunniksi

Experience: 1 vuotta

Tutoring

English: primary, lower secondary, upper secondary, adult education

History: primary, lower secondary, upper secondary, adult education

 

Sijainti: online, tutor's premises, student's premises

Education

Secondary

Institution: Tampere University of Finland

Courses: first aid courses

Languages: English